Оголошення
ВАЖЛИВО!!! З 28 травня до 14 червня 2021 року - виробництво буде знаходитися у ВІДПУСТЦІ. Виконання замовлень, які будуть оформленні та оплачені в цей період буде здійснюватися після 15 червня.
Заготовка під вишивку "Сорочка жіноча БЖ 086"

Заготовка під вишивку "Сорочка жіноча БЖ 086"

0 грн

(На складі)

Заготовка під вишивку "Сорочка жіноча БЖ 086"

Виробник: ТМ "Модна вишивка"
Модель: БЖ 086
Наявність: Під замовлення
0 грн

Доступні опції

Заготовка на тканині для сорочки жіночої з нанесеною кольоровою схемою, що не змивається і не линяє при пранні.

Тип тканини та також колір  можна вибрати в опціях товару. Кольори тканин можна переглянути в описі.

До комплекту входить:
- Відріз тканини 70*80 см - 2 шт (перед та спинка)
- Відріз тканини 60*70 см - 2 шт (рукава)
- Комір, манжети або оздоблювальні полоски (за потреби)
Розшифровка із кількістю бісеру/клітинок кожного кольору.

Додатково можна:
- замовити комплектацію бісером Preciosa №10
- замовити комплектацію нитками муліне DMC. 
- замовити відріз клейового флізеліну для стабілізації вишивки зі зворотньої сторони.
 
Можливе замовлення збільшеного розміру відрізів тканини: 90*100 см (перед/спинка) та 60*75 см (рукави). Для уточнення ціни заготовки збільшенного розміру звертатися до менеджерів.

Розкрій та пошиття заготовки за своїми розмірами та фасоном здійснюється самостійно.

 

Зразки тканин і їхній склад.

Габардин  - це 100% поліестер (синтетика). Гарно видно надрукований узор, легко вишивається як нитками так і бісером. Довго носиться, легко переться, але може парити.
Габардин "Еліт" - 100% поліестер (синтетика). В порівнянні з простим габардином - трохи плотніший за звичайний, майже не просвічується, приємний на дотик. Рекомендується для жіночих суконь та сорочок БОХО.

Домоткане полотно - це суміш поліестеру та натуральної бавовни у різних пропорціях (бавовни від 33% до 48%)
тканина дихає, в залежності від типу , може бути як тонкою, так і більш грубою, як м"якою, так і цупкою, трохи мнеться, але не так сильно як натуральний льон.

Домоткане полотно в свою чергу ділиться на декілька видів:
- літнє тонке домоткане - легка тканина, відносно тонка, в основному під вишивку нитками, під вагою бісеру може провисати (в залежності від кількості бісеру).
- сорочкове полотно - класична сорочкова тканини, тоненька, але мало просвічується. Ще має назву поплін або батист.
- домоткане біле - сама популярна тканина у замовників, легко вишивати нитками та бісером, тканина йде суцільним настилом, середньої щільності, т.з. всесезон.
- домоткане біле або кольорове "Онікс" - тканина з найбільшим вмістом натуральної бавовни (48%),м"яка, плетіння має чітко виражену нитку та дірку. Легко вишивати бісером, важче нитками (якщо крапка проколу голкою потрапляє на нитку тканини, то для того, щоб був рівний хрестик треба проколювати саме нитку, при вишивці допомогою будуть п"яльця та гостра голка)
- домоткане біле "Дніпро" - досить цупка тканина, слабо просвічується, легко вишивається як бісером, так і нитками.


Польське полотно
- синтетична тканина зі структурою переплетіння ниток "під домоткане".

Білий льон - класичний структурний (неоднорідне незначне потовщення плетіння нитки) льон. Натуральна тканина, дихає, не парить, мнеться, середньої щільності.

Льон домотканий - тканина яка складається з льону, бавовни та поліестру. Має бежевий відтінок з вплетінням сірих ниточок натурального льону. Виглядає "під старовину".

Атлас (прокатний) - тканина, яка використовується для пошиття весільних та довгих вечірніх суконь.

 

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!