Заготовка під вишивку "Сорочка для хлопчика СХ 119"

Заготовка під вишивку "Сорочка для хлопчика СХ 119"

0 грн

(На складі)

Заготовка під вишивку "Сорочка для хлопчика СХ 119"

Виробник: ТМ "Модна вишивка"
Модель: СХ 119
Наявність: Під замовлення
0 грн

Доступні опції

Заготовка на тканині для сорочки для хлопчика з нанесеною кольоровою схемою, що не змивається і не линяє при пранні.

Тип тканини та також колір  можна вибрати в опціях товару. Кольори тканин можна переглянути в описі.

До комплекту входить:
- Відріз тканини 48*60 см - 2 шт (перед та спинка)
- Відріз тканини 48*60 см - 2 шт (рукава)
- Комір, манжети, планка або кокетка на спину (за потреби за схемою узору)
Розшифровка із кількістю бісеру/клітинок кожного кольору.

Додатково можна:
- замовити комплектацію бісером Preciosa №10
- замовити комплектацію нитками муліне DMC. 
- замовити відріз клейового флізеліну для стабілізації вишивки зі зворотньої сторони.
 

Розкрій та пошиття заготовки за своїми розмірами та фасоном здійснюється самостійно.


Для замовлення МАШИННОЇ ВИШИВКИ звертайтеся до менеджерів у вайбер 050 973 70 03

 

Зразки тканин і їхній склад.


Габардин "Еліт" - 100% поліестер (синтетика). В порівнянні з звичайним габардином - трохи плотніший за звичайний, майже не просвічується, приємний на дотик. Рекомендується для жіночих суконь та сорочок БОХО.

Габардин кольоровий  - це 100% поліестер (синтетика). Гарно видно надрукований узор, легко вишивається як нитками так і бісером. Довго носиться, легко переться, але може парити.

Габардин Льон - це 100% поліестер (синтетика). Щільний, майже не просвічується. Має малюнок тканини (пофарбований) "під льон". В складі цієї тканини льону немає.


Домоткане полотно - це суміш поліестеру та натуральної бавовни у різних пропорціях (бавовни від 33% до 48%)
тканина дихає, в залежності від типу , може бути як тонкою, так і більш грубою, як м"якою, так і цупкою, трохи мнеться, але не так сильно як натуральний льон.

Домоткане полотно в свою чергу ділиться на декілька видів:
- літнє тонке домоткане - легка тканина, відносно тонка, в основному під вишивку нитками, під вагою бісеру може провисати (в залежності від кількості бісеру).
- сорочкове полотно - класична сорочкова тканини, тоненька, але мало просвічується. Ще має назву поплін або батист.
- домоткане біле - сама популярна тканина у замовників, легко вишивати нитками та бісером, тканина йде суцільним настилом, середньої щільності, т.з. всесезон.
- домоткане біле або кольорове "Онікс" - тканина з найбільшим вмістом натуральної бавовни (48%),м"яка, плетіння має чітко виражену нитку та дірку. Легко вишивати бісером, важче нитками (якщо крапка проколу голкою потрапляє на нитку тканини, то для того, щоб був рівний хрестик треба проколювати саме нитку, при вишивці допомогою будуть п"яльця та гостра голка)
- домоткане біле "Дніпро" - досить цупка тканина, слабо просвічується, легко вишивається як бісером, так і нитками.


Польське полотно
- синтетична тканина зі структурою переплетіння ниток "під домоткане".

Білий льон - класичний структурний (неоднорідне незначне потовщення плетіння нитки) льон. Натуральна тканина, дихає, не парить, мнеться, середньої щільності.

Льон домотканий - тканина яка складається з льону, бавовни та поліестру. Має бежевий відтінок з вплетінням сірих ниточок натурального льону. Виглядає "під старовину".

Атлас (прокатний) - тканина, яка використовується для пошиття весільних та довгих вечірніх суконь.

Про водорозчинний пришивний флізелін та відривний умовно-клейовий флізелін - можна прочитати у розділі "Питання" 

 

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!