Мобільний: +38 (096) 228-52-52
Мобільний: +38 (050) 973-70-03
Графік роботи: Пн-Пт 09:00 - 17:00
Наш : +38 (050) 973 70 03
Наш : +38 (050) 910 48 98

Ми в соцмережах

Головна > Схеми на ФЛІЗЕЛІНІ > Схема на флізеліні "Сорочка чоловіча" СЧ 041-21 (комплект)

Схема на флізеліні "Сорочка чоловіча" СЧ 041-21 (комплект)

ВАЖЛИВО!!!
З 10 липня до 3 серпня 2020 року - виробництво буде знаходитися у ВІДПУСТЦІ. Виконання замовлень, які будуть оформленні в цей період буде здійснюватися після 3 серпня.



 
Під замовлення
Для замовлення заготовки з машинною вишивкою - звертайтеся у вайбер 0509737003 (Viber)

 

Особливість товару:
Флізелін - відривний умовно-клейовий


Зразки тканин і їхній склад.

Габардин  - це 100% поліестер (синтетика)... Гарно видно надрукований узор, легко вишивається як нитками так і бісером... Довго носиться, легко переться, але може парити...
Габардин "Еліт" - 100% поліестер (синтетика)... В порівнянні з простим габардином - трохи щільніший за звичайний, майже не просвічується, приємний на дотик, але водночас, менше дихає і може парити...

Домоткане полотно - це суміш поліестеру та натуральної бавовни у різних пропорціях (бавовни від 33% до 48%)
тканина дихає, в залежності від типу , може бути як тонкою, так і більш грубою, як м"якою, так і цупкою, трохи мнеться, але не так сильно як натуральний льон.

Домоткане полотно в свою чергу ділиться на декілька видів:
- літнє тонке дмоткане - легка тканина, відносно тонка, в основному під вишивку нитками, під вагою бісеру може провисати (в залежності від кількості бісеру)
- сорочкове полотно - класична сорочкова тканини, тоненька, але мало просвічується. Ще має назву поплін або батист.
- домоткане біле - сама популярна тканина у замовників, легко вишивати нитками та бісером, тканина йде суцільним настилом, середньої щільності, т.з. всесезон
- домоткане біле або кольорове "Онікс" - тканина з найбільшим вмістом натуральної бавовни (48%),м"яка, плетіння має чітко виражену нитку та дірку.... легко вишивати бісером... важче нитками (якщо крапка проколу голкою потрапляє на нитку тканини, то для того, щоб був рівний хрестик треба проколювати саме нитку, при вишивці допомогою будуть п"яльця та гостра голка)
- домоткане біле "Дніпро" - досить цупка тканина, слабо просвічується, легко вишивається як бісером, так і нитками.

Атлас (прокатний) - тканина, яка використовується для пошиття весільних та довгих вечірніх суконь.

Відгуки про товар (0)
Додати відгук
Оцініть товар:
Додати відгук