Мобільний: +38 (096) 228-52-52
Мобільний: +38 (050) 973-70-03
Графік роботи: Пн-Пт 09:00 - 17:00
Наш : +38 (050) 973 70 03
Наш : +38 (050) 910 48 98

Ми в соцмережах

Головна > Питання

Питання

1. Що таке "відривний умовно-клейовий флізелін"?
2. Зразки тканин і їхній склад.




1. Що таке "відривний умовно-клейовий флізелін"?

Порядок роботи з відривним умовно-клейовим флізеліном:
- прикладаєте потрібну деталь флізеліну до тканини (будьте обережні, ЛЕГКО РВЕТЬСЯ) на рівній поверхні та швидко і легко прогладжуєте праскою (температурний режим не вище середнього (**), без пари, через марлю)
- вишиваєте бісером №10, кольори та кількість бісеру (шт.) вказані у таблиці
- відриваєте легко флізелін від тканини, обриваєте його по периметру вишивки, далі з допомогою голки та маленьких ножниць піддіваєте та відриваєте його у важкодоступних місцях.



2. Зразки тканин і їхній склад.

Габардин - це 100% поліестер (синтетика)... Гарно видно надрукований узор, легко вишивається як нитками так і бісером... Довго носиться, легко переться, але може парити...

Домоткане полотно - це суміш поліестеру та натуральної бавовни у різних пропорціях (бавовни від 33% до 48%)
тканина дихає, в залежності від типу , може бути як тонкою, так і більш грубою, як м"якою, так і цупкою, трохи мнеться, але не так сильно як натуральний льон.

Домоткане полотно в свою чергу ділиться на декілька видів:
- літнє тонке дмоткане - легка тканина, відносно тонка, в основному під вишивку нитками, під вагою бісеру може провисати (в залежності від кількості бісеру)
- сорочкове полотно - класична сорочкова тканини, тоненька, але мало просвічується. Ще має назву поплін або батист.
- домоткане біле - сама популярна тканина у замовників, легко вишивати нитками та бісером, тканина йде суцільним настилом, середньої щільності, т.з. всесезон
- домоткане біле або кольорове "Онікс" - тканина з найбільшим вмістом натуральної бавовни (48%),м"яка, плетіння має чітко виражену нитку та дірку.... легко вишивати бісером... важче нитками (якщо крапка проколу голкою потрапляє на нитку тканини, то для того, щоб був рівний хрестик треба проколювати саме нитку, при вишивці допомогою будуть п"яльця та гостра голка)
- домоткане біле "Дніпро" - досить цупка тканина, слабо просвічується, легко вишивається як бісером, так і нитками.






Характеристики кольорового домотканого полотна
Ширина:
148 см.
Склад: 52% поліестер, 48% бавовна




Характеристики кольорового габардину
Ширина:
148 см.
Склад: 100% поліестер


Характеристики льон габардину
Ширина:
150 см.
Склад: 100% поліестер